Gyakran ismételt kérdések

Hogyan adhatok le rendelést?

A megrendelőlapokat ne küldje el nekünk! A megrendelő- és tájékoztató lapok a szülőket tájékoztatják a szótárakról, valamint az Ön munkáját hivatottak segíteni az összesítésnél.

Összesített rendelését e-mailben (info@grimm.hu), telefonon (62/548-444) vagy faxon (62/548-443) várjuk a megrendelés összesítő nyomtatványt kitöltve!

A megrendelésben kérjük szerepeljenek a következő adatok:

  • Iskola neve és címe
  • Elérhetőségi telefonszám – (Pl. iskoláé)
  • Megrendelést leadó tanár neve
  • A fizetés kívánt módja (utánvétel a futárnál, csekk vagy átutalás)
  • Számlázási név és cím
  • Egyéni számlaigények pontos adatokkal (számlázási név, cím, szülő telefonszáma/e-mail címe, adószám (ha van), milyen szótár(ak)ról kér számlát)
  • Megrendelt szótárak címei és darabszámai.
Mit tegyek, ha nem jut minden gyereknek megrendelőlap?

Ha elfogytak a megrendelőlapok, nyugodtan fénymásoljon belőlük, vagy jelezze felénk, kérésre szívesen küldünk még a kért darabszámban.

Lehet-e egy darab szótárat rendelni?

Igen, egy szótárat is lehet rendelni, de a díjmentes kiszállítás 10.000 forintos rendelés felett érvényes, ez alatt az összeg alatt 1300 Forint a szállítási költség. Utánvételes fizetési mód esetén plusz 250 Ft kezelési költséget számítunk fel.

Lehet-e pótrendelést leadni?

Igen, pótrendelést bármikor el lehet küldeni.

Mikor kapjuk meg a szótárakat?

A szótárakat GLS futárszolgálattal küldjük ki. A csomag a rendelés leadásától számított legfeljebb 7 munkanapon belül megérkezik az iskolába vagy a kért címre.

Mikor kell fizetni?

Fizetési módtól függően átvételkor vagy 14 napon belül.

Hogyan kell fizetni?

Utánvételnél futárnál a csomag átvételekor (ennek díja 250 Ft 10.000 Ft-os rendelési érték alatt). Amennyiben a csekkes fizetési módot választotta, a csomagban a szótárakkal együtt (sárga) csekket küldünk. Átutalási fizetési módnál a csomagban megjelölt számlaszámra kell befizetni az összeget (közlemény rovatba a számla sorszámát feltüntetve).

Mit tehetek, ha hibás egy szótár?

Ha hibás szótárat kap, kérjük, készítsen róla fényképet és küldje el nekünk e-mailben az info@grimm.hu e-mail címre. A levél beérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot. Jogos panasz esetén a szótárat cseréljük.